meryl-koetsier-tuin-ontwerp-advies-workshop-buiten-terras-tuin-0388

hoi, ik ben meryl

Tuinontwerper met oog voor ecologie.

Ik ontwerp persoonlijke tuinen die passen bij jou levensstijl, wensen, smaak en gezinssamenstelling.

Ik ben niet bang voor een beetje kleur. Kleur kan je terug laten komen in je beplanting, je meubilair, de muur of de elementen in je tuin.

Ik hou van strak gecombineerd met losse vormen. Ik experimenteer graag met planten. Planten die bekend staan als oudbollig, kunnen in een andere pot of in een andere combinatie juist heel verfrissend en hip zijn.

Mijn passie voor tuinontwerp is ontstaan nadat ik in 2019 een huis kocht met verzakte tuin die helemaal op de schop moest.

Ik ontwierp mijn eigen achtertuin zonder enige ontwerp kennis en kwam tot de conclusie dat het bezuinigen op een tuinontwerp  een niet zo’n slimme keuze was. Wat resulteerde in een niet voldoende nagedachte achtertuin waar ik iets minder dan de hoofdprijs voor heb betaald.

Omdat er wel een vuurtje aangewakkerd werd heb ik de opleiding Ecologisch Tuinontwerp gedaan. Ben ik voor vrienden en familie tuinen gaan ontwerpen en adviezen gaan geven en heb ik besloten hier mijn werk van te maken.

Elk project wil ik mijn volle aandacht en tijd geven, dus ik pas het aantal opdrachten aan aan mijn agenda zodat ik het niet af hoef te raffelen en jij een ontwerp krijgt waar goed over na gedacht is en er geen niet 10 in een dozijn van zijn.

meryl-koetsier-tuin-ontwerp-advies-workshop-buiten-terras-tuin-0682

Mijn visie op tuin ontwerp?

Mijn doel is een tuin te ontwerpen waar jij je prettig voelt, die voldoet aan de wensen van jou, je partner en je gezin. Elke tuinbezitter heeft zijn eigen smaak, wensen en budget, grootte, ligging en omgeving. Het is mijn uitdaging om hier een persoonlijke en passende tuin van te maken, die jou verrast en waarin je jarenlang met plezier tijd doorbrengt.

mijn uitgangspunten

Meryl-koetsier-tuinontwerp-gouda-advies-beplanting
wat kan ik voor je betekenen?

reviews