meryl-koetsier-tuinontwerp-0435-druppel

upgrade je tuin!

tuinadvies

Tuinen, planten en bloemen zijn niet alleen mijn werk. Ze zijn ook mijn hobby! Daarom vind ik het leuk mijn kennis met anderen te delen. Naast het ontwerpen van tuinen kom ik graag bij je thuis langs om je tips en inspiratie te geven om je tuin weer wat op te pimpen. Dit kunnen tips zijn over planten die ervoor zorgen dat je een betere bloeiboog gedurende het jaar krijgt. Of kleine aanpassingen in het ontwerp waardoor je je tuin kan vergroenen of klimaatbestendiger kan maken.

Heb je geen groene vingers en vind je het fijn dat ik de planten aanschaf en in je tuin zet, dan kan dat ook.

pimp your garden

geef je tuin sjeu
200
inspiratiesessie
  • de inspiratiesessie voor jouw tuin
  • analyse bestaande tuinindeling en beplanting
  • tips voor duurzame en klimaatvriendelijke tuin
  • inspiratie voor privacy en sfeer elementen
  • tips voor ecologische en diervriendelijke tuin

speedadvies

korte vraag
0
kort antwoord
  • voor een korte vraag met kort antwoord zoals:
  • welke boom pas in je achtertuin?
  • wanneer plant je bloembollen?
  • welke klimplanten zijn wintergroen?
  • de gouden tip tegen slakken
gratis!